Mogelijk overgang Ajax-keeper naar PEC Zwolle

Vorig jaar huurde PEC Zwolle een keeper van Feyenoord (Warner Hahn), mogelijk maakt dit seizoen een Ajax-reservekeeper de overstap naar PEC Zwolle. Doelman Mickey van der Hart voert gesprekken met de Zwolse club en wordt vandaag eventueel gekeurd, zo meldt De Telegraaf. De keeper komt bij Ajax niet in de plannen voor: Jasper Cillessen is eerste doelman, Diederik Boer zijn stand-in. Bij Jong Ajax keept André Onana, waardoor de 21-jarige Van der Hart zijn heil graag elders zoekt. Bij PEC Zwolle zal hij gaan concurreren met Kevin Begois, die gisteren keepte tegen SC Cambuur.

Vorig seizoen speelde Van der Hart als (ver)huurling enkele goede wedstrijden voor Go Ahead Eagles, maar moest tegen zijn werkgever Ajax in de laatste minuut een tegendoelpunt slikken nadat de bal via een polletje over zijn voet heen stuiterde. Niet veel later moest hij zijn plek onder de lat afstaan aan Erik Cummins. Het is (nog) niet bekend of het nu weer gaat om een verhuurperiode of dat Zwolle Van der Hart overneemt.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.