Fischer weet niets van Feyenoord – Ajax (KNVB Bekerloting)

Ik kan het bijna niet geloven, maar het is een te opvallend verhaal om geen aandacht aan te besteden: Het lot heeft Ajax in het bekertoernooi gekoppeld aan Feyenoord. In de derde ronde van de KNVB Beker treffen de twee aartsrivalen elkaar. Viktor Fischer werd vrijdag gevraagd naar die clash. “Nog even over de loting van de KNVB-beker. Nu al gelijk een kraker, tegen Feyenoord”, luidde de vraag van een verslaggever van AT5. De Deense jongeling kwam met een opmerkelijk reactie. “Dat wist ik niet eens. Leuk, heel goed.”

De journalist merkte daarna op dat Ajax op 27 oktober afreist naar De Kuip voor de confrontatie met de Rotterdamse opponent. “Top. Ik speel liever in de Arena maar ik heb nog nooit in De Kuip gespeeld. Wordt wel mooi denk ik”, aldus Fischer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.