Klap in gezicht FC Utrecht-fans: ‘Haller ziet Ajax-transfer wel zitten’

Goed, het gaat om een gerucht, maar waar rook is, is vuur en als dit waar zou blijken te zijn, dan denk ik dat er in Utrecht de nodige mensen met wat minder fijne gevoelens hun ‘Je Suis Haller’ shirtje aantrekken. Wat wil namelijk het verhaal: niet alleen een aantal buitenlandse clubs, maar ook Ajax zou interesse hebben in Sebastian Haller, de Franse aanvaller van FC Utrecht. En Haller zelf zou een transfer naar Amsterdam wel zien zitten. Bron van de geruchten: The Daily Mail. De Engelse boulevardkrant meldt verder dat Ajax concurrentie heeft van Norwich City en Sunderland. Eerstgenoemde club zou een bedrag van 6,5 miljoen pond (ongeveer negen miljoen euro) over hebben voor Haller, maar een delegatie van Sunderland zou afgelopen zondag al op de tribune hebben gezeten om de spits met eigen ogen te bekijken.
Utrecht-directeur Wilco van Schaik bevestigde maandag tegenover het Algemeen Dagblad de buitenlandse belangstelling voor Haller, die nog 3,5 jaar vastligt in de Domstad. “Er hebben zich inmiddels inderdaad clubs uit het buitenland officieel gemeld voor Sebastian Haller, daar kan ik eerlijk over zijn. Sebastian heeft naast zijn spel bij FC Utrecht internationaal veel indruk gemaakt in de laatste interlands, dus we hadden dit wel verwacht. Dit voelden we de laatste weken al aankomen. Soms is dat niet te stoppen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.