Complimenten De Boer voor Van den Brom in aanloop naar Ajax – AZ

Komende zondag staat er een fraai affiche op het programma in de Eredivisie: Ajax – AZ. Een weerzien tussen twee hoofdtrainers die elkaar heel goed kennen; Frank de Boer en John van den Brom… De twee speelden van 1993 tot 1995 samen bij Ajax, waar ze later allebei als jeugdtrainer aan de slag gingen. “Hij is een goede vriend van me”, vertelt De Boer aan Ajax TV. “Niet dat we dagelijks bij elkaar over de vloer komen, maar ik kan heel goed met John opschieten.” Lees meer: Nouri: “Ajax opereerde als team” “Ik vind ‘m een goede trainer en daarnaast een fantastisch persoon. Ik gun het hem van harte dat hij nu op de derde plaats staat. Maar die drie punten gun ik hem niet, nee. Dat gun ik niemand”, zegt de Ajax-coach met een knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.