Wat moet Nederland met Boxing Day?

Ik heb die maffe beleidsmakers in Zeist nooit zo goed begrepen, allerlei maatregelen slaan nergens op. Zo ook voetballen op Tweede Kerstdag. Heel veel mannen zullen er vast blij mee zijn (m’n pa en broertje zitten strak lekker in Nieuw-Galgenwaard bij FC Utrecht tegen Sparta), nou, ik niet. Zit straks met m’n vriendin diverse Jamie Oliver-achtige gerechten klaar te…

maken terwijl ik toppers als Feyenoord-AZ zal missen. Ik wil vandaag alleen maar denken aan lekker vreten en het gezeur van m’n schoonmoeder negeren, niet aan wat de clubs in den lande hebben gedaan. Boxing Day is een Brits feest waar ze niet eens de origine van weten, laten we dat ajb weer zo maken. Voor mij is die dag boxen tegen de neiging de hele avond voor teletekst te gaan hangen.

Eén reactie op “Wat moet Nederland met Boxing Day?

  1. gap

    word gg divisie supporter

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.