Bavariameisjes halfnaakt op kalender?

Een collega van me kwam vandaag met een ideetje voor de nieuwe reclamecampagne van biermerk Bavaria. Het merk, dat tijdens het WK in Zuid-Afrika nu al voor heel veel ophef heeft gezorgd middels de strippende biermeisjes in bavariajurkjes, zou volgens hem moeten voortborduren op deze hype. Bavaria zou volgens hem (in de trend van de beroemde Pirelli-kalenders) een kalender moeten uitgeven met bij iedere maand een mooie meid in verleidelijke pose in zo’n dutchydress. Persoonlijk denk ik niet dat de brouwer het gaat doen, omdat je met zo’n actie ook een hoop mogelijke klanten afschrikt, maar volgens mijn collega zou het een enorme hit worden. Ik denk dat hij er in zoverre wel gelijk in zou krijgen dat er in menig bouwkeet/schafthok zo’n kalender zou komen te hangen, als je ze weggeeft bij een kratje pils. Maar goed, laten we eerst maar eens kijken hoe het nu tijdens het WK verder gaat met de bierbabes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.