Kaarten voor FC Twente-Ajax (bekerfinale) en Ajax-FC Twente (Eredivisie)

Nou… de meeste kaarten zullen inmiddels wel een gelukkige eigenaar gevonden hebben, en veel mensen die geen toegangsbewijs hebben zullen zich er bij hebben neergelegd dat ze zijn aangewezen op Eredivisie Live. …denk ik… Maar er zullen ook nog steeds genoeg mensen zonder kaartje zijn die toch bij 1 van de 2 wedstrijden, of liever zelfs bij allebei willen zijn.Voor die mensen is de zwarte markt een serieuze optie. En de zwarte markt is in de loop der jaren natuurlijk enorm veel groter geworden door internet. eBay, Marktplaats… noem maar op. Inmiddels worden de gekste prijzen al gevraagd voor kaarten voor de bekerfinale en het competitieslot.

Eén reactie op “Kaarten voor FC Twente-Ajax (bekerfinale) en Ajax-FC Twente (Eredivisie)

  1. Harry

    Op marktplaats wordt heel ludiek een kaartje “Gratis” aangeboden.
    Best een leuke actie van die gozer……!!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.