Win een Special Edition Ice-Holland van Ice-Watch!

Hoe laat het is? Tijd voor een geweldige Oranje-zomer! De Tour de France, de Olympische Spelen en om te beginnen natuurlijk: de Europees Kampioenschappen voetbal. En wat er ook gebeurt, je kunt als Oranje-fan deze zomer op een zeer verantwoorde en stijlvolle manier genieten alle evenementen. Het populaire horlogemerk Ice-Watch (…vind ik leuk!) heeft namelijk een speciaal horloge op de markt gebracht, in de kleuren oranje, rood, wit en blauw.

Een vrolijk horloge in mooie felle kleuren, waarmee je je volledig in stijl kunt vertonen op de tribune, maar dat je ook kunt prima kunt dragen als Oranje-accessoire. Je kunt dit horloge, dat verkrijgbaar is in de maten unisex en big, kopen in de winkel of online, maar je kunt er ook eentje winnen! Speciaal voor Voetbal.blog.nl heeft Ice-Watch twee exemplaren beschikbaar gesteld zodat jij misschien wel je vrienden kunt laten zien is dat jij volledig bij de tijd bent!

Wat je moet doen om kans te maken op zo’n special edition Ice-Holland? Simpel, mail je gegevens naar [email protected] en maak kans op zo’n fraai klokkie!

Voor meer informatie over Ice-Watch in het algemeen of het Ice-Holland model in het bijzonder, kun je natuurlijk een kijkje nemen op de officiële site van Ice-Watch. En als je op de hoogte wilt blijven van nieuwe acties en ontwikkelingen: natuurlijk heeft het merk ook een eigen Facebook-pagina.

Eén reactie op “Win een Special Edition Ice-Holland van Ice-Watch!

  1. replica horloges

    Een vrolijk horloge in mooie felle kleuren, waarmee je je volledig in stijl kunt vertonen op de tribune, maar dat je ook kunt prima kunt dragen als Oranje-accessoire. Je kunt dit horloge, dat verkrijgbaar is in d

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.