BIZAR: Reading – Arsenal: van 4-0 naar 5-7 (video)

Naast al het Nederlandse bekergeweld (waarbij weer de nodige verrassingen te noteren waren) werd er gisteren ook in de diverse andere Europese landen gevoetbald. Zo gaf Borussia Dortmund een mooi showtje weg bij Aahlen en moest Arsenal in Engeland aantreden tegen Reading. Voordat de mannen van Arsene Wenger goed en wel aan de wedstrijd begonnen waren stond het al 4-0 voor de thuisploeg. Wat volgde was een enorme inhaalrace, die uiteindelijk resulteerde in een gelijkmaker in de vijfde minuut van de blessuretijd! Met als gevolg: verlengen en een legendarische uitslag. Let ook vooral op het commentaar van Leo Oldenburger, die oprecht gek wordt en er zelfs een ‘jeemig de peemig’ uitgooit. Bekijk de samenvatting via deze link (en geniet).

0 reacties op “BIZAR: Reading – Arsenal: van 4-0 naar 5-7 (video)