Lekker veel Premier League live bij FOX schakelkanaal!

Schermafbeelding 2014-12-27 om 16.43.47Vandaag is het zover: de laatste speelronde van de Premier League. Voor veel ploegen staat er nog een hoop op het spel. Hull City en Newcastle United vechten tegen degradatie en Southampton strijdt met Liverpool en Tottenham Hotspur om twee Europa League-tickets. En het is allemaal te zien op FOX SPorts, dat speciaal voor de gelegenheid een schakelkanaal-uitzending heeft op het internationale kanaal.

Maar waar spelen ze allemaal nog om? Om te beginnen de degradatiestrijd. Die is in Engeland is één duel voor het einde nog in volle gang. Naast Queens Park Rangers en Burnley, voor wie twee weken geleden het doek al viel, moet er nog één andere ploeg degraderen. Hull City staat er momenteel het minst goed voor. De ploeg van manager Steve Bruce staat op de zestiende plaats en krijgt zondag Manchester United op bezoek. Wil Hull nog kans maken op lijfsbehoud dan moet er gewonnen worden.

Ook Newcastle United is nog niet veilig. De Magpies pakten slecht één punt uit de laatste tien wedstrijden en staan nog maar twee punten boven de degradatiestreep. Zondag speelt Newcastle thuis tegen West Ham United. Bij een overwinning is de ploeg van manager John Carver zeker van lijfsbehoud.

Europa League-ticket

Naast de strijd tegen degradatie, zijn er nog twee en misschien zelfs drie Europa League-tickets te vergeven. Plaats vijf geeft recht op directe plaatsing voor het toernooi. Omdat Chelsea de League Cup heeft gewonnen, is daar plek zes bijgekomen. Mocht Arsenal de FA Cup winnen, dan geeft ook de zevende plaats recht op een ticket voor de Europa League. Van Southampton, Tottenham Hotspur en Liverpool heeft de laatstgenoemde de beste papieren. De Reds staan vijfde in de Premier League en gaan komend weekend op bezoek bij Stoke City. De Spurs, die één plaats lager staan en één punt minder hebben dan Liverpool, spelen uit bij Everton.

Southampton heeft de zwaarste klus te klaren. De ploeg van manager Ronald Koeman moet op bezoek bij de nummer twee Manchester City. Bij verlies moet Southampton hopen dat Arsenal op 30 mei de FA Cup wint. Mocht Aston Villa de beker winnen, dan pakt die ploeg het laatste Europa League-ticket. (FOX Sports)

Zondag 24 mei
16.00 uur op FOX Sports 2: Schakelprogramma
16.00 uur op FOX Sports 4: Manchester City-Southampton
16.00 uur op FOX Sports 6: Hull City-Manchester United
16.00 uur op FOX Sports 7: Newcastle United-West Ham United
16.00 uur op FOX Sports 8: Everton-Tottenham Hotspur
16.00 uur op FOX Sports 9: Chelsea-Sunderland
16.00 uur op FOX Sports 10: Arsenal-West Bromwich Albion
16.00 uur op FOX Sports 11: Stoke City-Liverpool
16.00 uur op FOX Sports 12: Aston Villa-Burnley

Het Premier League-schakelkanaal is zondag vanaf 16.00 uur te zien op FOX Sports 2 en via FOX Sports GO.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.