Wayne Rooney: Engels topscorer aller tijden na goal tegen Zwitserland

Een mooie mijlpaal voor Wayne Rooney. De spits is sinds gisteren de Engelse topscorer aller tijden. In de wedstrijd in groep E tegen Zwitserland in het Londense Wembleystadion legde hij in de 85e minuut vanop de penaltystip de 2-0 eindstand vast. Daarmee scoorde Rooney zijn 50e doelpunt voor Engeland, dat is er eentje meer dan de legendarische Sir Bobby Charlton. De nieuwe Engelse topschutter is nog maar 29 jaar oud en heeft dus nog ruim de tijd om zijn doelpuntentotaal op te krikken. Zijn eerste goal voor Engeland scoorde hij in september 2003 als 17-jarige tegen Macedonië. Engeland was al zeker van de kwalificatie voor het EK in 2016.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.