Zoet wil verlengen bij PSV

Jeroen Zoet hoopt binnenkort zijn contract te verlengen bij PSV. Dat zegt hij in het Eindhovens Dagblad. “Ik heb de intentie om te verlengen en om na dit seizoen nog een jaar bij PSV te blijven, al weet je het in de voetballerij nooit helemaal zeker”, aldus de 24-jarige keeper. “Misschien dien ik het nieuwe contract wel uit, of ga ik toch eerder. Je bent afhankelijk van zoveel andere factoren en met name of er belangstelling is”, beseft Zoet, die de afgelopen zomers een overstap naar het buitenland niet zag zitten.

“Dat zou te vroeg zijn geweest. Ik denk dat je bij een club anders binnenkomt, als je echt bepalend bij je vorige team was. Georginio Wijnaldum was vorig seizoen de beste speler van de Eredivisie en Memphis Depay topscorer. Dan heb je wel iets gepresteerd”, vindt de Veendammer. “Sommige spelers gaan naar het buitenland en zijn via huur snel terug in de Eredivisie. Dat wil ik in ieder geval niet.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.