Veel onduidelijkheid voor Cocu in aanloop naar AZ-PSV

Er zijn nog de nodige vraagtekens voor PSV-trainer Cocu in aanloop naar de uitwedstrijd tegen AZ van komend weekend. Het is nog allerminst zeker op Jetro Willems aanstaande zondag mee kan spelen tegen AZ. De jonge vleugelverdediger van PSV ontbrak donderdagmiddag op de training in Eindhoven. Hij heeft griep. Onder meer het Eindhovens Dagblad meldt dat. Het ligt voor de hand dat PSV-trainer Phillip Cocu pas op het allerlaatste moment gaat bekijken of Willems wel of niet kan spelen in Alkmaar. Als de Oranje-international definitief afhaakt, zal Joshua Brenet hem waarschijnlijk vervangen op de linksbackpositie.

Cocu kan tegen AZ wél beschikken over Davy Pröpper. De middenvelder raakte twee weken terug geblesseerd tijdens de verloren kraker tegen Ajax. Hij moest zich daarna afmelden bij Oranje, maar inmiddels is Pröpper weer fit bevonden. Jürgen Locadia liep tegen Ajax eveneens een kwetsuur op. De aanvaller trainde donderdag weliswaar mee, maar dat was los van de groep. AZ-uit komt voor hem sowieso te vroeg. VI meldt dat de technische staf vrijdag bekijkt of Andrés Guardado, Héctor Moreno en Santiago Arias fit genoeg zijn om zaterdagavond te spelen tegen AZ. Het drietal had afgelopen week interlandverplichtingen in Zuid-Amerika en was donderdag nog altijd niet teruggekeerd in Eindhoven.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.