Bastian Schweinsteiger stopt bij De Mannschaft

Een eind aan een tijdperk: Bastian Schweinsteiger is international-af. De middenvelder (31) stelt zich niet langer beschikbaar voor de Duitse voetbalploeg. Schweinsteigerheeft bondscoach Joachim Löw (je weet wel…) laten weten dat hij zijn interlandloopbaan beëindigt. Schweinsteiger speelde 120 interlands voor Duitsland. Het hoogtepunt voor de middenvelder was het behalen van de wereldtitel in 2014 in Brazilië. Bij het EK in Frankrijk speelde Schweinsteiger zijn laatste interland. Duitsland verloor in de kwartfinale met 2-0 van de Fransen.Schweinsteiger speelde mee op zeven eindtoernooien. De huidige speler van Manchester United deed mee aan de EK’s van 2004, 2008, 2012 en 2016 en de WK’s van 2006, 2010 en 2014.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.