Stofzuigers over AZ-kunstgras?

Het lijkt erop of AZ ook voor de verlokkingen van het kunstgras valt. De Noord-Hollandse club meldt op z’n site dat kunstgrasfabrikant Ten Cate een rubberingezaaid trainingsveld aanlegt naast de Alkmaarderhout, zodat spelers en trainers de mat kunnen testen. In de toekomst wil de club in het nieuwe stadion mogelijk gebruikmaken van kunstgras. En als de supporters het er niet mee eens zijn, kunnen ze hun ongenoegen direct uiten in de nieuwe AZ-krant. De club brengt namelijk een blad uit dat huis-aan-huis in Noord-Holland verspreid gaat worden. De lezer wordt opgeroepen vooral te participeren. Benieuwd of de redactie overspoeld wordt met smeekbedes om niet op nepzoden te gaan voetballen. De AZ-krant refereert daarnaast ook aan…

…het verleden: ‘Ongeveer een
kwarteeuw geleden was de Wastora-krant een begrip! De krant was een
uitgave van de gebroeders Molenaar waar behalve Wastora-advertenties
(Wasmachines Stofzuigers Radio’s, het bedrijf van de Molenaartjes, RJ.)
een scala aan AZ artikelen
te lezen was. Gastschrijvers vulden de redactionele pagina’s die werden
aangevuld met lezersrubrieken en artikelen die meer omhelsden dan
voetbal alleen’, staat er op de AZ-site te lezen. ‘De nieuwe AZ Krant is een uitgave met een knipoog naar de historie van AZ en naar de unieke Wastora-krant. U vindt oude rubrieken terug die uiteraard in een nieuw jasje gestoken zijn.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.