filmpje: de goal van Arveladze tegen Sparta

Ik kom net terug van een zaalvoetbalwedstrijd, en bij gesprekken die ik hoorde aan de bar kwam ik er tot mijn grote verbazing achter dat er nog steeds mensen (voetballiefhebbers zelfs!) zijn die de goal van Shota Arveladze tegen Sparta nog niet hebben gezien. Speciaal voor die mensen het onderstaande filmpje! Oh ja, mensen die hem al wel hadden gezien mogen ook gerust nog een keertje kijken. De goal is het waard! Mooi trouwens dat de commentator de credits echt bij Arveladze legt en zegt dat deze goal niet de schuld is van Olfers en/of Wapenaar.

3 reacties op “filmpje: de goal van Arveladze tegen Sparta

 1. Johan

  Een prachtige treffer, inderdaad.

    /   Beantwoorden  / 
 2. jony

  hij is de beste, echte top speler,
  bravo Shota, viva Georgie

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.