Weer nederlaag voor Olypique Lyon

Nou ja zeg… Olympique Lyon is er opnieuw niet in geslaagd een wedstrijd te winnen. In de vierde minuut van de blessuretijd verloor de ploeg die ik de Champions League wel zag winnen met 1-0 van nummer zeventien Troyes. Het was het tweede duel op rij dat Lyon in blessuretijd verloor. Afgelopen woensdag ging de vijfvoudig kampioen in de toegevoegde tijd onderuit bij Olympique Marseille in het toernooi om de Franse beker. In de competitie heeft Lyon sinds 17 december niet meer gewonnen. Van de vijf volgende duels gingen er drie verloren en eindigden er twee in een gelijkspel. De mannen van Gérard Houllier hebben overigens nog wel een voorsprong van elf punten op de achtervolgers, maar als je op deze manier blijft verliezen, zal die voorsprong toch echt verder gaan slinken…