Een leuke Italiaanse wedstrijd: Cagliari – AC Milan

Jawel, ze bestaan: leuke wedstrijden in de Serie A. Ik heb vanmiddag (naast natuurlijk de Eredivsiepotjes) half-half gekeken naar Cagliari – AC Milan. En alhoewel ik het op voorhand niet had verwacht, werd het een leuke wedstrijd! Ik verwachtte eigenlijk een 0-1, maar het werd een spannende overwinning, die AC Milan slechts met heel veel moeite wist te winnen: 1-2.

Clarence Seedorf was niet van de partij, maar ik heb wel kunnen genieten van / lachen om Ronaldo. De Braziliaan stond voor het eerst dit seizoen in de basis en speelde zelfs de hele wedstrijd uit. En dat was ongetwijfeld goed voor de lijn, want hij kan nog wel een paar kilootjes kwijt. De makkelijkste manier om daarmee te beginnen is waarschijnlijk een gang naar de kapper, want de idiote krullenbol die Ronaldo nu op zijn hoofd heeft is niet alleen te zot voor woorden, het weegt vast ook nog het een en ander…

Maar hoe dan ook, ik heb genoten van de wedstrijd. Veel strijd en passie, een felle Gattuso en een schitterende goal van Pirlo. Volgende keer toch maar weer eens kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.