De Africa Cup is begonnen!!!

Nou, de kop is er af hoor: gisteren is de eerste wedstrijd gespeeld voor de Africa Cup of Nations 2008. Gastland Ghana (zeker in eigen land dé topfavoriet voor de eindzege) versloeg Guinee met 2-1. Alhoewel ik een bijzonder groot liefhebber ben van dit toernooi, heb ik deze eerste wedstrijd meteen al gemist. Daarom was ik ook erg blij dat ik vanochtend op de site van Eurosport de hoogtepunten even kon bekijken. En die zagen er meteen al veelbelovend uit!

Reden genoeg dus om vandaag af te stemmen op Eurosport. De wedstrijden van vandaag: Namibië – Marokko, Nigeria – Ivoorkust en Mali – Benin. Oftewel: vanaf 16.00 uur spektakel, emotie en strijd op televisie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.