Filmpje: de ballonnengoal!

De ballonnengoal die Manchester City een plaatsje kostte in de volgende ronde van de FC Cup, krijgt nog een staartje. City heeft er namelijk bij de Engelse voetbalbond op aangedrongen nog eens goed te kijken naar het maals te kijken naar het incident.  Nog niet gezien? Bij de bekerwedstrijd Sheffield United – Manchester City wist de thuisploeg afgelopen weekend te scoren nadat een ballon (die op het veld lag) de bal van richting had veranderd… Kijk maar eens:

Volgens ManchesterCoach Sven-Göran Eriksson had de beslissende 1-0 van Sheffield nooit goedgekeurd mogen worden. En dus klom hij in de pen… Ben benieuwd wat er uit voorkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.