Het bloed van Diego Armando Maradona

Toen ik vanochtend even wat tijd te doden had, bladerde ik in de boekhandel even door een voetbaltijdschrift. Wat ik daarin las? Er komt een nieuwe Maradona biografie aan, vergelijkbaar met de boeken die in Nederland de afgelopen tijd zijn verschenen over Johan Cruijff en Willem van Hanegem. Bij deze twee boeken kon je een normale versie kopen, of

een speciale gelimiteerde editie, genummerd en voorzien van een handtekening van de betreffende speler. Bij het boek over Maradona gaan ze een stapje verder, aldus het tijdschrift. (ik zal maandag even kijken welke het ook alweer was). Daar schijnt ook een speciale ultra-zeldzame oplage van te komen, die gepaard gaat met een haarlok van El Pibe d'Oro en …een buisje bloed. Die boeken zouden 42.000 euro per stuk moeten gaan kosten. Is het verzonnen? Misschien! Is het waanzin? Ja! Zouden er mensen zijn die het ervoor betalen? Ik denk het wel!

Klik HIER om naar een verzamelpagina met Maradona-nieuws en filmpjes te gaan.

2 reacties op “Het bloed van Diego Armando Maradona

  1. dominik

    nee helemaal niet ,maradonna was in zijn tijd de beste voetballer maar als je zie hoe het niveau sterk verbeterd is,is hij helemaal niet meer de baste voetballer aller tijden! voetballers van vroeger kan je niet vergelijken met nu!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. gp

    wat je zegt dat die tijd niet meer te vergelijken is met nu is niet waar. kijk je verder terug naar de tijd van pelé ja toen was voetbal minder hard maar de tijd dat diego speelde ,speelde van basten ook in het zelfde land Italié en die is toen kapot getrapt hij heeft tot 91 bij napoli gespeeld en de periode 86 het wk heeft hj bijna in z’n eentje gewonnen en speelde de belankrijkste rol in de landstitel van napoli.
    kortom hij was en is nog steeds de beste voetballer ooit !!!!! bekijk asjeblieft de worming up van maradonna dan snap je het

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.