Wel of geen Afrika Cup? (busschaufeur gedood, spelers gewond…)

Nou… waar ik gisteren misschien nog een beetje laconiek op het hele gebeuren reageerde, blijkt vandaag dat de beschieting van de spelersbus van Togo echt een serieus onder vuur genomen is en dat de chauffeur van het voertuig om het leven gekomen is. Het is nog onduidelijk hoeveel spelers er gewond zijn geraakt, maar de kans dat Togo meedoet aan het toernooi is klein. Sterker nog: er wordt links en rechts getwijfeld of het toernooi misschien sowieso moet worden afgeblazen. En zoals een bezoeker van de blog bij mijn artikel van gisteren al reageerde: dit zou het Nederlands Elftal ook kunnen gebeuren… Al denk ik overigens wel dat er een groot verschil is tussen Angola en Zuid-Afrika.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

2 reacties op “Wel of geen Afrika Cup? (busschaufeur gedood, spelers gewond…)

 1. PSV Fanf

  idd, in zuid-afrika let de hele wereld op, hier niet zo heel veel mensen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. pimhoofd

  zuid afrika is toch een heel ander verhaal?
  Dat is precies hetzelfde als je zou zeggen dat er bijvoorbeeld toen er in madrid of londen een aanslag werd gepleegd dat je geen wk of ek meer in europa moet houden…Zuid-Afrika en Angola hebben hier vrij weinig mee te maken lijkt mij.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.