Chelsea-eigenaar zet Polen-Rusland extra, extra, extra op scherp

Nog een paar uur, dan staat (om 20.45 uur) het duel Polen – Rusland op het programma. Best wel een beetje een beladen duel, omdat de twee landen een geschiedenis delen vol ruzies, conflicten en het nodige bloedvergieten. Het wordt dan ook een duel op het scherpst van de snede, zowel op het veld als in de tribunes. En de boel is nog even extra op scherp gezet, want de mooiste plekjes in het Poolse stadion zijn vanavond in Russische handen! Met dank aan Chelsea-eigenaar Roman Abramovich.

De steenrijke Rus heeft voor het lieve sommetje van 1,25 miljoen euro de presidentiële skybox afgehuurd, de grootste skybox in het nationaal stadion van Warschau. De ruimte biedt plaats voor 120 mensen en bevindt zich centraal in het stadion. En uit de berichten in de Poolse media blijkt wel dat het veel mensen in het thuisland niet lekker zit dat juist een Rus vanavond in de presidentiele box zit…

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

0 reacties op “Chelsea-eigenaar zet Polen-Rusland extra, extra, extra op scherp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.