Cristiano Ronaldo piept over vergelijking met Lionel Messi

Nog twee dagen, dan speelt Oranje in Charkov waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd van dit toernooi, of zou er nog iets mooist mogelijk zijn… Hoe dan ook, Nederland speelt tegen het Portugal van  Cristiano Ronaldo. En net als de meeste Nederlands Elftal-spelers, zit ook die niet echt lekker in zijn vel op dit EK. De Portugese glamourboy wordt er moe van dat hij altijd wordt vergeleken met Lionel Messi. Ronaldo, die in de wedstrijd tegen Denemarken een aantal kansen onbenut liet en daardoor wat gefrustreerd was, liet na de wedstrijd de frustraties de vrije loop. “Weet je waar hij vorig jaar was rond deze tijd? Hij werd uitgeschakeld in de Copa America in zijn eigen land. Ik denk dat dat slechter is”, aldus een geïrriteerde Ronaldo. (*) 

Aan de Portugese sterspeler wordt op persconferenties veelvuldig gevraagd of hij denkt dat hij de beste speler van de wereld is, of de kleine dribbelaar van FC Barcelona. In veel stadions waar Ronaldo komt wordt de naam van Messi gezongen om hem te pesten. Dat is ook op het EK niet anders.

(*) kleine vergissing: Messi werd vorig jaar niet in de groepsfase, maar in de kwartfinale van de Copa America uitgeschakeld.

Eén reactie op “Cristiano Ronaldo piept over vergelijking met Lionel Messi

  1. Zoef

    wat zijn jullie een zielig stelletje Ronaldo en Real bashers

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.