Mijn stem voor Uefateam van het jaar

Haha, vandaag ging de stembus open! En wel voor de verkiezing van het Uefateam van het Jaar 2005. Flink wat Nederlanders en spelers die in Nederland spelen waren genomineerd. Hoewel ik (voorlopig) Dida de beste doelman van de wereld vind, staat Heurelho Gomes van PSV in de goal. Gomes is over twee jaar vaste doelman van Brazilië en er is niemand die verder kan gooien dan hij, ver over de middenlijn! (Dida wint, let maar op). De twee verdedigers die ooit bij Chelsea de achterhoede gaan…

vormen heb ik achterin: Alex en Joh Terry van Chelsea.
Chauvinistisch zet ik Jantje Kromkamp rechtsback, links doe ik Ashley
Cole van Gunners. Arjen Robben, hoewel wisselvallig dit jaar, verkies
ik boven Ji-Sung Park, van PSV/ManUtd. Rechtshalf boeit me niet, dus
Mauro Camoranesi, van Juve. Vaste bezoekers kennen mijn voorliefde voor
Frank Lampard (morgen mooi verhaal over hem) als middenvelder, op ’10′
uiteraard Ronaldinho. Nu het mooiste: ik koppel Dirkie Kuijt uit
Katwijk aan Andriy Shevchenko, de beste spits ter wereld! Ik ben fan van Frank Rijkaard, maar Guus Hiddink is een echte topper die dit jaar zoveel uit PSV heeft gehaald, hij is terecht de coach. Hilarisch
elftal toch? Feyenoord roept al op Kuijt te stemmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.