Komt het ooit, ooit nog goed met Feyenoord? Ja en nee

Noem het een blamage, 3-2 na verlenging verliezen van RKC voor de beker. Het zij zo. Voor Feyenoord was het dé optie om nog wat van dit rampseizoen (want daar stevent de club wel op af) te maken. Komt het ooit nog goed met Feyenoord? Ik denk het niet, zolang er geen radicale verandering plaatsvindt. De tijd van de hegemonie van de Grote Kale Leider is voorbij, ‘t is tijd voor een frisse wind. Ja als die wind er komt, komt het goed met Feyenoord. Er zijn genoeg – misschien op dit moment teveel – hondstrouwe supporters. Ik vrees dat de neige manier waarop de Stadionclub er bovenop komt, is een grote uitverkoop houden. In de zin dat er een rijke patser, zal wel een Rus of Amerikaan worden, die de commerciele waarde van de…club inziet en de boedel, die moreel maar zeker niet potentieel failliet is, en met dikke knaken het zooitje hogerop pompt. Laten we wel wezen, het heeft Chelsea geen windeieren gelegd. Maar dan wordt Feyenoord een beleggingsvehikel, een speeltje voor de rijken der rijken. Dat pikken supporters, terecht misschien wel, weer niet. Tja, zit Feyenoord door zijn hondstrouwe supportersschare niet opgesloten in een vicieuze cirkel van onmacht. De vraag stellen is hem – voorlopig nog lang – niet beantwoorden.

20 reacties op “Komt het ooit, ooit nog goed met Feyenoord? Ja en nee

  1. michiel

    ik denk dat we er boven op kome .. maar eengeldschieter soals bij chealsea maakt het voetbal kapot .. dat kunnen we niet gebruiken .. gewoon on zelf blijven .. nieuwe bestuur

      /   Beantwoorden  / 
  2. EvD

    Komt het ooit, ooit nog goed met deze site? Nee

      /   Beantwoorden  / 
  3. eric

    Nee Het komt nooit meer goed met feyenooit! hahaha heb gister weer met veel plezier naar de wedstrijd zitten kijken :-P

      /   Beantwoorden  / 
  4. piet

    We zullen ermee moeten leren leven dat het nooit meer wordt zo als was of toch …..
    Dachten we zo ook niet in de jaren negentig en wonnen we in 2002 geheel onverwachts de UEFA cup !!! Toch bekijken we het aankoop – en verkoopbeleid van de laatste jaren dan belooft het niet veel goeds (ze zitten meer op de bank dan dat ze een basisplaats hebben o.a. Leonard – Kolkka – de Ceulaer – Boussabon – van Hooydonk na zijn terugkomst). Ook talentvolle spelers verpieteren (Hofs en de Guzman). We zijn geen top meer maar is de overgang van FC Utrecht – Groningen naar ons cluppie een stap teveel, de ranglijst bewijst momenteel het tegendeel !! Spelers kunnen blijkbaar niet met de druk omgaan, te mogen spelen in het mooie Feyenoord tenue is geen eer meer maar blijkt voor velen een loden last te zijn.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Ricardo

    Het kan goed komen met deze mooiste club van de wereld, alleen moet de driehoek van het kwaad worden verkocht (als clubs hier uberhaupt geld voor willen geven).
    Met deze 3 bedoel ik uiteraard Pardo, Drenthe en onze grootste mislukkeling Bahia.
    Daarnaast moet er een nieuwe trainer komen en een geldschieter, maar dat lijkt me duidelijk.
    Hoop doet leven.

      /   Beantwoorden  / 
  6. PSVrules

    Moet veel geld in, anders zal ut inderdaad nooit meer goed komen. Feyenoord is al jaren een subtopper. Voor de aansluiting met PSv en Ajax is er geld heel veel geld nodig.

      /   Beantwoorden  / 
  7. arie

    geen bezieling gezien, zweep erover en daarna in de darkroom gooien met een paar potige bouwvakkers

      /   Beantwoorden  / 
  8. nac breda

    weg ermee met klote f

      /   Beantwoorden  / 
  9. AJAXNSF

    gelukkig hebben ze de dvd nog….

      /   Beantwoorden  / 
  10. frankieboy

    het komt wel weer goed met feyenoord.vorig seizoen speelde ajax grotendeels ook een dramatisch seizoen en moet je nu kijken.
    en wat betref een geld schieter is niet het allerbelangrijkste,wat nu belangrijk is si dat jorien van de herik en die 2 knuezen onder hem opstappen.en een speler als tymoschuk aantrekken.en een verdediger zoals stam

      /   Beantwoorden  / 
  11. Lies

    Natuurlijk komt het goed. Tenminste het kan goed komen. De club moet dan wel een stuk profesioneler geleid worden.
    Vorig jaar was het net niet, maar we winnen de topwedstrijden. Vervolgens gaan er 3 spelers weg en dan stort alles in. Hoe is dat mogelijk? Gewoon door slecht inkopen en slecht met je geld omgaan. De technische staf van Heerenveen is het voorbeeld hoe het anders kan. Ik vraag me af of die meer vangen dan die 300.000 van onze adviseur

      /   Beantwoorden  / 
  12. remco janssen

    mag ik hulde spreken over de reacties? Hoop doet leven, zelfs in bange dagen.

      /   Beantwoorden  / 
  13. Laurens

    Tuurlijk komt het (ooit) weer goed met Feyenoord. Daar is alleen tijd en (veel) geld voor nodig, iets wat we beide niet hebben.
    Eerst mag onze GKL weg (liever vandaag nog dan morgen). Ondanks dat hij ook goeie dingen voor de club heeft gedaan is de elende die nu is ontstaan hem aan te rekenen.
    Er moet een leider binnen het veld staan en die hebben we niet, Theo doet goed zijn best maar is niet een natuurlijke leider daar moet dus een speler voor gehaald worden.
    Ik weet dat er niet veel geld is, dan moeten we van de nood maar een deugd maken, geef jeugdspelers een (ECHTE) kans, het seizoen is nu toch al verloren. Begin daarom met eigen jeugdspelers nu al te werken aan het team van volgend seizoen en kijk ondertussen naar spelers die Feyenoord echt kunnen versterken.

      /   Beantwoorden  / 
  14. Lies

    Laurens, er is misschien niet veel geld maar al het geld van Ghaly, Ono, Kuijt, Kalou, Sno, Pauwe etc is toch niet allemaal opgelost? Ik heb goede hoop dat vd Herik niet al dat geld aan de club heeft onttrokken en er nog enkele miljoenen in de kas zitten

      /   Beantwoorden  / 
  15. mark

    Ik niet, niet dat vd Herik die heeft onttrokken, maar wel de schuldenlast die afgedekt moest worden, Feyenoord zal een duidelijke route moeten kiezen, of idd een overname die gemoeid gaat met veel geld, of zelf markten aanboren, in Azie bijvoorbeeld, of echt voor eigen jeugd kiezen en een goeie organisatie neerzetten, zoals bijvoorbeeld bij Az is gebeurd. Scheringa is dan misschien behoorlijk vermogend, ten tijde van Adriaanse zijn er toch echt niet gigantische bedragen in het spelersmateriaal gestoken, maar heeft de club toch een enorme stap voorwaarts gedaan. Ik hoorde vd Herik ook zeggen bij studio voetbal dat een tycoon die alle macht heeft zoals bij Chelsea niet wenselijk is en dat supporters daar niet blij mee zullen zijn, maar wat doet hij dan, hij zal inmiddels toch ook wel door hebben dat hij niet meer zo gewenst is, lijkt me in ieder geval dat de supporters duidelijk genoeg geweest zijn, toch blijft hij stug doorgaan, dus wat dat betreft zou er in dat opzicht weinig veranderen met een nieuwe man, behalve de zo broodnodige financiele middelen. Ze hebben nu maar drie echt goeie spelers, de Guzman, Timmer en Lucius. Geeft trouwens te denken dat iemand die reserve was bij psv nu de kar moet trekken bij feyenoord, evenals de aankoop van Ajax` veertiende spits in de rangorde, maar goed.

    @Frankieboy, de vergelijking met Ajax van vorig seizoen is wat scheef, Ajax speelde toen niet goed, maar dat kwam doordat er te weinig uit de kwalitatief zeer sterke groep werd gehaald en de balans niet goed was, wat nu beter is door een aantal meer ervaren spelers, bij Feyenoord gaat het juist om een zeer kwaliteitsarme groep waar door de `niet te benijden` Koeman zoveel mogelijk uit wordt geperst.

      /   Beantwoorden  / 
  16. kees jan doedel

    Met feyenoord komt het nooit meer goed KUT VOETBAL!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  17. aart the hooligan

    DVD? Bij ons wel en met heeeeeeeeeele Mooie wedstrijden OEN

      /   Beantwoorden  / 
  18. feyenoord sup wapenveld

    komt zeker wel goed met onze club,
    alleen de heren op de hoogste zetel moeten echt een ander baantje zoeken ,vooral die enge kale man die over de rug van zijn club veel centen verdient!
    hij hoort in amsterdam thuis ,
    jammer dat hij er nog zit die laffe hond
    hand in hand kameraden we blijven trots op onze club uit rotterdam ons feyenoord.
    wij zijn en blijven de grootste.

      /   Beantwoorden  / 
  19. PSVrules

    En wij zijn en blijven de Beste

      /   Beantwoorden  / 
  20. paul

    het komt wel goed maar iedereen moet vertrouwen houden de tijd gunnen dat het weer goed gaat dat probleem had ajax ook vorig jaar en toe kwam het ook weer goed alleen het probleem is als het slecht gaat is er direck kritiek maar een paar dingen die ik graag wil zien is 1 het vertrek van jorien van de herik en 2 uitleg waarom er geen zeer goede jeugdspelers zijn voor de positie van spits er moeten toch genoeg goede jeugdspelers lopen bij feyenoord zoals toen van persie en dat kan ik bij feyenoord niet snappen

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.