Feyenoord – Tottenham Hotspur

Feyenoord treft met het Engelse Tottenham Hotspur een club waar het al diverse malen de degens kruiste, met als belangrijkste duels natuurlijk de wedstrijden in de finale van de Uefa Cup in 1974. Feyenoord won de beker destijds, maar bij veel mensen zijn de rellen op de tribunes beter blijven hangen dan de wedstrijd zelf. Het was voor Nederland de eerste kennismaking met voetbalvandalisme. Trainer van de Londense club is onze landgenoot Martin Jol die met de Spurs momenteel de negende plek inneemt in de Premier League. Edgar Davids is een belangrijke speler en ook aan Hossam Ghaly hangt een Nederlands luchtje. Hij speelde enkele seizoenen bij Feyenoord. Normaal gesproken is Tottenham sterker dan Feyenoord, maar misschien kunnen de Rotterdammers boven zichzelf uitstijgen.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

3 reacties op “Feyenoord – Tottenham Hotspur

  1. anoniem

    feyenoord is 10 keer zo goed als spurs zeker in het niveau waar spurs zich nu in bevindt hossam ghaly von ik bij feyenoord al slecht ik was blij dat hij weg was
    en die davids is hoogbejaard:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:p

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erwin Janssen

    Dan heb je de spurs nog nooit zien voetballen anders had je wel anders gepiept. Zal knap zijn als Feyenoord dit overleefd.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Maikel

    Wordt zeker rellen

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.