Feyenoord definitief uit UEFA Cup

Slecht nieuws voor Feyenoord: de Rotterdammers mogen dit seizoen zeker niet meer in actie komen voor het UEFA Cuptoernooi. Dat is de belangrijkste uitkomst van het feit dat het Internationale Hof voor Sportarbitrage (CAS) in Lausanne het beroep van Feyenoord tegen straf van de UEFA-aanklager heeft afgewezen. Dit betekent dat het nu zeker is dat Martin Jol en zijn Tottenham Hotspur door zijn naar de volgende ronde. De UEFA had dit al gezegd tegen de Londense club, maar door de toetsing bij het CAS bestond nog altijd de kans dat de Spurs toch nog in actie moesten komen, als Feyenoord de zaak zou winnen.

'We zullen ons er bij de beslissing neer moeten leggen’, aldus Onno Jacobs namens de stadionclub, ‘maar het blijft wrang dat onze club en echte supporters de dupe worden van het wangedrag van mensen waar wij niets mee te maken willen hebben.’ ‘We hebben steeds benadrukt dat wij als club machteloos stonden in deze zaak, omdat de personen die zich misdragen hebben buiten ons om aan kaarten voor de wedstrijd zijn gekomen’, zegt Onno Jacobs. ‘Daarom voelt het alsof Feyenoord onrecht is aangedaan. Dit is een hele zware straf.’

3 reacties op “Feyenoord definitief uit UEFA Cup

  1. gerrit

    als ik peter bosz was had ik koeman al lang ontslagen.
    met 4-1 verliezen van heracles kan niet dus peter

      /   Beantwoorden  / 
  2. jan

    daarom zit jij ook niet op die post he…

      /   Beantwoorden  / 
  3. Marc

    laten we een trainer beoordelen op zijn daden en niet op enkele incidenten. Natuurlijk is het diep triest dat een ploeg van Heracles verliest mag niet en kan niet maar laat de mensen daar over oordelen die er verstand van hebben. de spelers hebben een instelling die niet kloppen en zij moeten het doen een trainer kan alleen bijsturen, feijenoord heeft bikkelaars nodig mensen die het gras willen opvreten voor hun club en alles wat er omheen staat daar ontbreekt het juist aan discipline, de wil om te winnen en het besef dat er gewonnen kan worden. Johan Cruijf zei eens als je het veld op stapt ga je voor 3 punten en niet minder.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.