PSV en FC Twente: geluk of kwaliteit?

Gisteren die goal van Zeefuik, waardoor PSV in de blessuretijd nog drie punten pakte tegen Willem II… En vandaag het doelpunt van Bryan Ruiz, vlak voor het verstrijken van de extra speeltijd tegen Feyenoord. Is het geluk of toch gewoon de kwaliteit van ploegen aan top van de ranglijst?

8 reacties op “PSV en FC Twente: geluk of kwaliteit?

1. haagse sjonnie

Het is gewoon een kwaliteit, van psv denk ik niet,
    maar van twente is het gewoon ontzettend knap.
    BRYAN RUIZZ(L)

/   Beantwoorden  /
  2. GWArmy

geluk dwing je meestal af en zo win je sneller die wedstrijden op het laatste moment

3. mark78

Geluk, ze speelden allebei niet al te best. Psv had gewoon een 12e man op het veld, 12 tegen 9 en dan zo winnen. Genante vertoning.

4. Mike

psv had gezien het aantal kansen alang en breed voor moeten staan. willem 2 kwam amper over de helft 2e rode kaart was terecht…gewoon tegenstander neerschoppen zonder de bedoeling de bal te raken…1e rode kaart had niet gehoeven…020 mannentjes mond dicht hoden aub :-)

5. mark78

Jij moet je mondje dicht houden, Willem II staat laatste! Dat je de kansen mist, is ook een gebrek aan kwaliteit en je eigen schuld. Dat je vervolgens de scheidsrechter nodig hebt en met 12 tegen 9 op deze manier moet winnen is gewoon genant. Ik zou zelf je mondje heel snel dicht houden en deze wedstrijd zo snel mogelijk vergeten. Weer een afschuwelijke wedstrijd van psv, ik snap niet dat mensen daar 90 minuten naar kijken en er ook nog voor betalen. Oh ja 93/94 minuten deze keer, anders had psv natuurlijk niet kunnen winnen. Goeie wedstrijd scheids.

6. PSVALMELO

maakt niks uit ook de kutwedstrijden moet je winnen kan niet altijd sprankelend en altijd 10 – 0 als we aan het eind van de rit
    maar kampioen zijn dan is het goed dat die tukkers en die 020′s het er nie mee eens zijn snap ik wel :) PSV 4 LIFE

7. Kc

Mark wat ben je een typisch voorbeeld van de misplaatste arrogantie van 020. Echt te grappig dat jullie weer geen kampioen worden dit jaar. En weet je wat je dan moet doen? Juist.. Ssssssst!

8. mark78

Kc, karvam cevitam zegt al genoeg over je leeftijd denk ik. Jij hebt een nieuw woordje geleerd zie ik, arrogantie. Wat is er arrogant aan mijn (en niet alleen mijn) mening dat psv nogal mazzel had en de scheidsrechter behoorlijk op hun hand was. Wat heeft die mening met Ajax te maken? Kampioen wordt je niet als je zo speelt met safety first fredje. Psv heeft de CL nodig met dat gigantische verlies, misschien eindigen ze dit jaar wel boven Ajax en Twente in tegenstelling tot vorig jaar. Als je nergens verstand van hebt, vorig jaar kansloos derde bent geworden en nu afschuwwekkend slecht voetbal speelt, weet je wat je dan moet doen? Juist. Sssssssssssssssssst.