Feyenoord: zomerstress over eerste training Kuyt

Schermafbeelding 2014-05-12 om 20.36.31In Rotterdam gonst het al dagen: Dirk Kuyt keert aanstaande donderdag terug op het trainingsveld van Feyenoord. De oefensessie van de Rotterdammers, vrij toegankelijk voor supporters, begint om 10.00 uur op sportcomplex Varkenoord tegenover de Kuip.  ”In verband met de verwachte drukte zullen de spelers donderdag met busjes vanuit De Kuip naar het trainingsveld rijden, om op die manier onveilige situaties bij het oversteken van de weg richting Varkenoord te voorkomen”, aldus een statement op Feyenoord.nl.


”Feyenoord wijst alle supporters erop dat de ruimte langs het trainingsveld op Varkenoord momenteel beperkt is. Het betreden van de (net ingezaaide) velden rondom het trainingsveld is ten strengste verboden en kan schade veroorzaken. Wie de grootste drukte wil ontlopen, is uiteraard van harte welkom tijdens een training later in de voorbereiding, waarbij Kuyt ook aanwezig zal zijn”, zo verklaart de clubleiding.

In tegenstelling tot de eerste training wordt deze oefensessie niet in De Kuip afgewerkt, omdat daar voorbereidingen zijn voor een evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.