Feyenoord verstevigt derde plek in de Eredivisie

Het lijkt er steeds meer op dat Feyenoord zich echt hersteld heeft van de superslechte serie eerder dit seizoen. De Rotterdammers zijn gisteren dankzij een simpele thuiszege op Excelsior verderop uitgelopen op nummer de achtervolgers voor plek drie in de Eredvisie: AZ, Heracles en FC Utrecht. In De Kuip won de formatie van trainer Giovanni van Bronckhorst simpel, met 3-0, door doelpunten van Kuyt (2) en Elia.Omdat nummer vier AZ eerder op de avond met 4-2 verloor van PSV, heeft Feyenoord goede zaken gedaan met de kinderlijke eenvoudige zege op nummer zestien Excelsior. Feyenoord staat nu vijf punten los op plek drie, met nog vijf duels te gaan in de Eredivisie.

 

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.