George Best in IC na ‘dieet van wijn en brandy’

In 2002 had hij de voormalige Manchester United-legende al een levertransplatie ondergaan na decennialange braspartijen, maar een ‘dieet van witte wijn en brandy’ breekt George Best (59) op. Tenminste, als je een vriend geciteerd door de Daily Mail gelooft. Volgens de dokter is de huidige ontsteking te wijten aan een infectie veroorzaakt door medicijnen die voorkomen dat de lever afgestoten werd na de transplantatie. Best ligt momenteel in een privékliniek in Londen op de Intensive Care, maar gelukkig gaat het stukken beter met hem. Toch spijtig dat zo’n grote speler ten onder is gegaan aan drank. Bekijk hier de indrukwekkende bio van de gevallen ster, foto Manutd.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.