Zeldzaam slippertje Van der Sar, juist tegen Vennegoor

De twee Oranje-internationals, de één captain, de ander invalspits/breekijzer, stonden tegenover elkaar in de Britse kraker, gisteren in de Champions League. Oranjecaptain Edwin van der Sar beschikt over tonnen ervaring. Maar verslikte zich toch in de houdbare bal van Jantje Vennegoor of Hesselink (0-1), de ex-PSV’er die ze er regelmatig inschiet voor z’n nieuwe broodheer Celtic. Niet dat ManUtd de Britse ‘derby’ verloor, het werd 3-2 op Old Trafford. Toch geeft het te denken: Sar zal toch niet z’n talent verliezen? We hebben hem nog hard nodig tot 2008!

7 reacties op “Zeldzaam slippertje Van der Sar, juist tegen Vennegoor

 1. Erwin Janssen

  Ach zelfs topkeepers als vd sar laten wel eens een houdbare bal door. Daarbij was t voor een keeper ook een kut bal, te ver weg om m met je voet te houden en te dicht bij je om een goede lage duik te maken.

  Overigens vond ik Lange Jan geweldig spelen. Won veel kopduels en was met voorsprong de gevaarlijkste speler van Celtic. Ineens begrijp ik waarom hij in t NL elftal zit….

    /   Beantwoorden  / 
 2. mezelf

  ben ik het mee eens, jantje speelde een fantastische wedstrijd.

  de 1-0 had edje natuurlijk wel kunnen voorkomen door niet zo ver achteruit zijn goal in te lopen, hij stond er goed mooi voor maar koos er toch voor om een aantal passen naar achter te zetten.
  maar goed niet iedereen is helemaal perfect,
  edje is en blijft een goede goalie en dit was een verkeerde inschatting van de situatie die hij zich had geschetst. jammer maar niets meer aan te doen.

    /   Beantwoorden  / 
 3. hooi

  Inderdaad. Maar bij die vrije trap sprong Saha niet mee. En ging precies over zijn hoofd. Dus Saha zijn schuld:P

    /   Beantwoorden  / 
 4. remco janssen

  PSV-rules, lees je dit? Vennegriek of Haisselbaink is al jarenlang de meest onderschatte -je leest het goed – onderschatte voetballer van Nederland. Dat mag best es gezegd worden!

    /   Beantwoorden  / 
 5. PSVrules

  Dit vind ik heel mooi Remco. Overigens was ik gister dus echt wel voor Celtic. 2 redenen. 1ste Lange Jan 2de We hate ManU.

  Maar ik vind het mooi om te lezen dat ik een voorzichtige medeJanner heb. ;)

    /   Beantwoorden  / 
 6. Rob..

  [de 1-0 had edje natuurlijk wel kunnen voorkomen door niet zo ver achteruit zijn goal in te lopen, hij stond er goed mooi voor maar koos er toch voor om een aantal passen naar achter te zetten.
  maar goed niet iedereen is helemaal perfect,
  edje is en blijft een goede goalie en dit was een verkeerde inschatting van de situatie die hij zich had geschetst.]

  Opzich was het juist goed dat hij een paar passen achteruit ging! want als er namelijk een voorzet kwam (wat niet geheel ondenkbaar was vanuit die hoek)was de bal voorbij Edwin gegaan en had hij kansloos moeten toekijken, nu zag hij de bal eerder aankomen, maar helaas verkeek hij zich er een klein beetje op, bovendien als je goed kijkt zie je dat de bal net even opstuit voor zijn arm. dus lastig te beoordelen!

    /   Beantwoorden  / 
 7. mezelf

  om een voorzet te geven heb je mensen nodig die meelopen, aangezien jantje als enige voor de goal stond was een voorzet dus wel ondenkbaar, ook moest jantje snel handelen en had dus geen tijd om een voorzet te kunnen versieren.

  en als je jantje een beetje kent weet je dat hij 90% van de kansen op eigen houtje waagt en de meeste tot een succes afrond.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.