FC Utrecht last wedstrijd af; minuut stilte bij Vitesse-RKC

Verslagenheid alom bij FC Utrecht om het overlijden van verdediger David di Tommaso. Op het condoleanceregister zijn al meer dan 7600 berichten binnengekomen. Vanavond zou het beloftenteam van FC Utrecht aantreden tegen FC Volendam, maar dat duel was al afgelast wegens het slechte weer. Ook het duel van zaterdag tegen Willem II is begrijperlijkerwijs verzet. Voorzitter Jan Willem van Dop zei: ‘Iedereen bij FC Utrecht is kapot van deze trieste gebeurtenis’. Vitesse en RKC spelen vanavond een inhaalduel van afgelopen weekend en houden voorafgaand een minuut stilte, meldt de Arnhemse club.

8 reacties op “FC Utrecht last wedstrijd af; minuut stilte bij Vitesse-RKC

  1. mitchell

    RIP DI TOMASSO ik vind dat elke club dat moet doen 1 minuut stilte.Als ze dat niet doen vind ik dat ze geen respect hebben voor de club en familie en vrienden enz
    feyenoord fan´s

      /   Beantwoorden  / 
  2. Bert

    familie,vrienden en kenissen van Di Tomasso,heel veel sterkte toegewenstin de komende tijd.R.I.P.
    Bert,psv-supporter

      /   Beantwoorden  / 
  3. Amsterdammer

    Ook vanuit Amsterdam alle familie, vrienden en bekenden heel veel sterkte!

      /   Beantwoorden  / 
  4. rotterdam

    fam, vrienden en supporters veel sterkte met het overlijden van Di tomasso. Ik vind dat elke club van Nederland een minuut stilte moet houden voor de wedstrijd als respect voor deze jongen.

      /   Beantwoorden  / 
  5. jet

    rip dit hebje niet verdiend dit is te erg voor woorden hoe kon dit nou? ik mis je nu en voor altijd je was mijn lievelingsspeler

      /   Beantwoorden  / 
  6. janneke

    natuurlijk is het erg!…. maar er zijn zoveel mensern die dood gaan aan een hartaanval… waarom dan zow groot op de krant?

      /   Beantwoorden  / 
  7. johanneke

    wat ben jij een trut
    schaam je

      /   Beantwoorden  / 
  8. remco janssen

    hoho, beetje kuise taal. Ik kan mij voorstellen dat er mensen zijn die het overdreven vnden dat een voetballer die overlijdt zo groot in de krant staat. Ik vind de journalistieke afweging terecht: hij was een populaire speler, er was veel publieke rouw en het is sowieso opvallend dat een voetballer (die de dag ervoor nog een duel had gespeeld) zomaar sterft.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.