Paul Bosvelt over Alves: “De vijftien haalt hij wel”

Er is in Nederland inmiddels niemand meer die twijfelt aan de scorende capaciteiten van Afonso Alves. Dat was voor dit seizoen wel anders. Lang niet iedereen nam de Braziliaan serieus toen hij aankondigde flink te gaan scoren. Twintig doelpunten beloven leek dan verdacht veel op grootspraak. Niets is echter minder waar. Alves is hard op weg om een clubrecord van de Friese club te verbeteren. 

De spits staat inmiddels op veertien doelpunten en heeft bovendien nog een groot deel van het seizoen (nog twintig wedstrijden) om door te blijven scoren. Als hij er in slaagt vijf doelpunten te maken passeert hij in ieder geval Anthony Lurling (1999-2000) en Jon Dahl Tomasson (1996-1997). Zij kwamen ooit tot achttien comeptitie-doelpunten in een seizoen. Paul Bosvelt reageerde op zijn eigen droge manier, toen hem werd gevraagd waar de teller gaat stoppen: "De vijftien haalt hij denk ik wel".

3 reacties op “Paul Bosvelt over Alves: “De vijftien haalt hij wel”

  1. jan

    vraagprijs 20 mil

      /   Beantwoorden  / 
  2. abe

    http://www.sc-heerenveen.nl, bron is hier dus onze voorzitter. die dit geroepen heeft om te laten weten dat we hem niet voor een habbekrats van de hand doen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.