Ruud van Nistelrooy is boos op Dirk Kuyt

Op de site van VoetbalPrimeur las ik net dat het kennelijk niet al te best botert tussen Ruud van Nistelrooy en Dirk Kuyt. Van Nistelrooy neemt Kuyt kwalijk dat hij uitspraken heeft gedaan die mogelijk de positie van 'Van the Man' bij Oranje hebben verslechterd. De Katwijker liet na een spraakmakend interview van Van Nistelrooy weten dat de Real-spits zijn kritiek intern had moeten houden. Probleempje: hij liet dit weten aan de media…

Dat was tegen het zere been van de Brabander, die deze week in Voetbal International het volgende zegt: "Als je dan toch zo wil redeneren, had hij zich daar ook aan moeten houden. Dan had hij mij moeten opbellen in plaats van het op tv te zeggen. Sommige jongens gaan juist heel berekenend te werk hoe iets in hun voordeel kan zijn. Die zeggen wat anderen willen horen, niet wat ze bedoelen". Tsja, daar heeft Van Nistelrooy natuurlijk een punt. Ik ben benieuwd of deze conversatie via de pers uit de klauwen gaat lopen, of dat beide heren zich realiseren dat ze daar allebei niet veel beter van worden.

8 reacties op “Ruud van Nistelrooy is boos op Dirk Kuyt

  1. DennisDW

    Wat een stelletje kinderen…

      /   Beantwoorden  / 
  2. Ruud

    Ik vind dat van Nistelrooij gelijk heeft. Kuyt is wel heel erg vals in zijn commentaar op hem. Ik vind het behoorlijk stijlloos en zielig van Kuyt.

      /   Beantwoorden  / 
  3. PSVrules

    Dirk “ik zeg altijd precies wat de bondscoach wil horen en nooit eerlijk wat ik denk” Kuyt moet niet zo op anderen afgeven. Als hij zelf eens 1 keertje eerlijk DURFT te zijn (maar dat zal hij nooit durven de kontenkruipert) zal hij heel wat respect van Ruud en dat soort mannen winnen.

      /   Beantwoorden  / 
  4. AJAXNSF

    jullie denken blijkbaar nog steeds dat alle voetballers vrienden zijn. het is gewoon hun werk, en ze willen allemaal spelen. desnoods ten koste van een ander.

    zo simpel is het.

      /   Beantwoorden  / 
  5. fr

    wat zielig zijn jullie zkr van die pisvee

      /   Beantwoorden  / 
  6. mark

    Terechte kritiek vind ik, als je een ander aanspreekt op gedrag en correctheid, moet je je daar zelf ook aan houden en niet via de media communiceren.

      /   Beantwoorden  / 
  7. PSVrules

    PSV zeikers?? er is geen grotere zeiker, slijmbal en kontekruiper dan de FEYENOORDER Dirk Kuyt

      /   Beantwoorden  / 
  8. ajax rules

    wat denkt die kuyt nou dan dat hij het helemaal gemaakt heb ik woon in katwijk daar komt hij ook vandaan loopt hij beetje populair te doen en dat wijf van hem ook stakkers zijn het hij is de grootste hielenlikker die ik ken wil overal aardig gevonden worden walgelijk en hij was de grootste ajax supporter van katwijk hij liep iedere dag in ajax schirt en dan zeggen dat feyenoord zijn club is vuile NSBer

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.