?HUH? FC Zwolle – Go Ahead Eagles ?HUH?

KNVB BEKER: FC Zwolle-Go Ahead Eagles 1-0 (tot zover nog niet zo heel vreemd, maar dan: Aantal toeschouwers: 655… Zwolle tegen Deventer, een onvervalste bekerderby en dan 655 toeschouwers? Dat stemt me nog somberder dan ik gisteren al was. Overigens moet ik er wel bij melden dat de wedstrijd werdgespeeld in het stadion van FC Emmen, maar dan nog… Zowel vanuit Zwolle als vanuit Deventer is Emmen goed aan te rijden. Hoeveel dichter willen de supporters van deze clubs komen bij een wedstrijd die ook maar een beetje meer te vergelijken is met Europees voetbal. (knock-out, cupgevoel…). Het valt me vies tegen, zeker aangezien het bij beide clubs op de tribunes behoorlijk kan spoken (helemaal als ze tegen elkaar spelen). Ik snap het niet. Als er supporters van beide clubs zijn die het bij de reacties kunnen toelichten, heel graag…

7 reacties op “?HUH? FC Zwolle – Go Ahead Eagles ?HUH?

  1. Capos

    Dat krijg je nou met al die kutcombi’s, maar dat zal de KNVB aan z’n gore reet roesten die geeft toch geen ruk om voetbalfans

      /   Beantwoorden  / 
  2. Hys

    Volgens mij waren er max 250 kaarten per club.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Db911

    Als je eerst de feiten even weet,voordat je zoiets roept. Er waren idd maar een aantal kaarten voor beide clubs. Tevens waren ze bij Zwolle behoorlijk kwaad om het feit dat zo’n mooi affiche niet in eigen stadion kon worden afgewerkt.

      /   Beantwoorden  / 
  4. SCH

    Dat is dikke onzin
    Er waren beperkt aantal kaarten ja.. Maar zeker meer dan 250..

    Meest voorkomende reden is dat de supporters de wedstrijd maar wat graag wouden boycotten vanwege onvrede met de gemeente..

    MAar goed,blijfttriest

      /   Beantwoorden  / 
  5. gae

    Wij 35 euro voor een combi kaartje en zij (zwolle) de helft… + dat er maar 350 kaarten beschikbaar waren…… verklaart het resultaat. Elke angstige gemeentebestuurder in nederland noemt een wedstrijd tegen ons uit tot risico wedstrijd wat neerkomt dat bijna al onze wedstrijden risicowedstrijden zijn, wat weer neerkomt op minimaal 30 euro voor een combi kaart, plus weer behandeld worden als crimineel….. en dat maakt uitwedstrijden zo weinig populair bij ons.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Daimy

    Dikke onzin beschreven hier. Wij (FC Zwolle) moeten met een VEPRLICHTE buscombi naar een THUISWEDSTRIJD op een DINSDAGAVOND en betalen daar extra voor. Nu duidelijk?

    Go Ahead snap ik niet want die betalen altijd 35 eurie voor een combi. Of ze nou in Emmen spelen of in Maastricht.

      /   Beantwoorden  / 
  7. willem

    in zwolle zitten er wel wat meer

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.