Vanavond: NAC – FC Twente

Vanavond moet het gebeuren. NAC moet proberen het superseizoen (weer) wat glans te geven, want na de 3-0 nederlaag in Enschede Emmen vorige week zat Breda opeens met een kater, terwijl de club toch echt het beste seizoen ooit achter de rug heeft. Door de play-offs moet NAC nu vol aan de bak. Ik verwacht niet dat het ze gaat lukken de 3-0 nederlaag weg te spelen, zeker niet omdat ze ook nog eens eenpaar mensen missen. Bovendien: voetballen om doelpunten te maken is NAC toch niet echt gewend dit seizoen. Het was meestal meer een kwestie van één keertje scoren en vervolgens met z'n allen voor de pot om de nul te houden. Iets dat overigens wel succesvol is geweest, gezien de halve finaleplek in de beker en de derde plaats in de competitie.

5 reacties op “Vanavond: NAC – FC Twente

  1. bjorn

    ja dat is het verhaal nac, graag zie ik ze in de intertoto, want met dat voetbal gun je ze niets meer dan dat

      /   Beantwoorden  / 
  2. TP

    Wat zit deze bjorn nou allemaal te lullen, niet gunnen, sorry hoor maar ze zijn zelf 3e geworden en hebben wel degelijk voetballende kwaliteiten. ok, ze scoren er niet zoveel als ajax, maar ze zijn wel een echt team.
    dus mijn conlusie is..:
    die bjorn heeft geen verstand van voetbal en moet weer lekker in de kuip gaan zitten, of wat voor ander kut stadion dan ook..
    dus muil houden en opzouten!

      /   Beantwoorden  / 
  3. jon

    Als het 1-1 wordt is het een goed resultaat van NAC. Tegen Heerenveen moet het wel kunnen, of niet dan. Of toch ook weer net niet.

    Jammer!!!

      /   Beantwoorden  / 
  4. RIA STEVENS

    NOU ZEKER BJORN JE LULT UIT JE NEK
    IK ALS FEYENOORD SUPPORTER VIND ALLE TWEE DE PLOEGEN GOED BIJ NAC IS LURLING EN BIJ TWENTE STEIN HET MAAK MIJ NIET UIT WIE ER WIN ALS HET MAAR SPANNEND IS/WORD

      /   Beantwoorden  / 
  5. AJACIED

    tyfus kakkerlak houje bek man!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.