EK: ROBIN VAN PERSIE DOET NIET MEE!

Toen ik net in de auto naar huis reed, hoorde ik op Radio 1 een stukje van een persconferentie, waarbij Marco van Basten vertelde dat Robin van Persie maandagavond niet meedoet tegen Italië. De aanvaller heeft te weinig ritme om vanaf de aftrap mee te doen. Zonde, want laten we wel wezen, met een fitte Robin van Persie in de basiself, sta je er toch niet even iets beter voor.

5 reacties op “EK: ROBIN VAN PERSIE DOET NIET MEE!

 1. fr 1908

  van persie is gay met bruins

    /   Beantwoorden  / 
 2. Pieter Mergan

  Hey, ik ben nog altijd bezig aan mijn ‘The Best Of Football’ magazine. Voor de Kies je favoriet pagina heb ik nog enkele stemmen nodig, dus je kan hier posten wie je favorie voetballer is en ik reken het dan mee in de stemmen.

  Greetz

  Pieter

    /   Beantwoorden  / 
 3. Milo

  Van Persie is mijn favoriete voetballer.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Verstand

  Liever een 90% Van Persie dan geen Van Persie. Mijn nederige mening.

    /   Beantwoorden  / 
 5. jenelva

  Robin vsn Persie is ook mijn favoriet,maar Dirk Kuyt is ook harstikke goed.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.