Sneijder vs. Van Persie

Dat kon weleens gezellig worden, bij de eerstvolgende interland van het Nederlands Elftal. Er borrelt namelijk het één en ander binnen de selectie, dus ik denk dat Bert van Marwijk er misschien wel goed aan zou doen om vandaag even de telefoon te pakken en een paar spelers te bellen… Wie? Met name Robin van Persie en Wesley Sneijder.

Van Persie, die gisteren nog schitterde met Arsenal, is teleurgesteld in Wesley Sneijder, die de pers vertelde een gesprek met hem te willen. Dit is volgens Van Persie niet de juiste manier om een gesprek aan te gaan. "Echte persoonlijkheden hebben geen blad of krant nodig om hun punt duidelijk te maken. Als je een collega- international uitnodigt, doe je dat door de telefoon te pakken en bespreek je de dingen samen. Als Wesley mij had gebeld, was hij van harte welkom geweest. We hadden een prima gesprek kunnen hebben," aldus de oud-Feyenoorder in het Algemeen Dagblad. Van Persie vindt het onzin dat heel Nederland moet meegenieten met het meningsverschil tussen de twee internationals.

Bovendien is Van Persie het er totaal niet eens dat Sneijder zegt dat hij  de vaste vrijetrappennemer van Oranje was op het EK. "Ik was bij Van Basten altijd de man die een vrije trap kon nemen. Er was voor mij op dat moment net zo veel recht als voor Wesley. Dat kun je bij de bondscoach ook gewoon checken. Wesley moet niet de indruk wekken dat hij de enige vrijetrappennemer was op dat moment."

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

7 reacties op “Sneijder vs. Van Persie

 1. Feo

  Die kleine lelijke dwergachtige lilliputter moet z`n Amsterdamse hazenmuil houwen en gewoon bij Oranje de veters blijven strikken en de schoenen blijven poetsen van maestro Van Persie!
  Die gast zit net een klein jaartje op de bank bij Real en mag af en toe eens spelen waar Van Persie al jarenlang een constante grootheid is bij Arsenal (zie gisteren ook weer!).

    /   Beantwoorden  / 
 2. piet

  Sinds V. Persie moslim geworden is past hij niet meer bij het ned. elftal. Het botst gewoon te vaak. Dit was ook niet de 1ste x dat hij zoiets heeft geflikt(feyenoord, v hooijdonk). Deze mislukte vrijetrap van van persie kan ned. wel is het EK gekost hebben. Pierre was van de wereld i van de beste vrijetrap nemers aller tijden, maar meneer van persie vond het nodig zelf te schieten. Ongelovelijk!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Para

  Sneijder heeft gelijk. Ik heb mij echt kapot gehekeld aan v. Persie toen hij de vrijetrap nam. Sneijder is daar meester in (1 van de 2 is altijd raak) en van Persie duidelijk minder. Het was nog van te voren afgesproken ook. En Feo moet zijn mond houden, want iedereen weet dat Sneijder de beste man was van het EK.

    /   Beantwoorden  / 
 4. bas

  Van Persie heeft het toen voor iedereen verpest. Verder schiet Van Persie bijna nooit een vrijetrap er in, dus hoe hij er bij komt om die bal te nemen!?!!

    /   Beantwoorden  / 
 5. klin

  Ik vind dat ven persie de beste is omdat hij nu moslim is geworden is hij helenmaal te geaakk HIJ IS DE BESTE KLAAR . UIT!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 6. sulejmani10

  Voor alle duidelijkheid..

  Vrije trap voor linksbenige is voor van persie
  voor een rechtsbenige is het altijd sneijder

  Van persie had uitzichzelf naar sneijder moeten komen om het uit te praten.. maar volgens van persie had sneijder hem moet bellen.. Dat s onzin ..

  Van persie weet dat hij fout zit maar voelt zich simpelweg te goed om zijn excuus aan te bieden…

    /   Beantwoorden  / 
 7. wedden op voetbal

  Wat begon dit EK toch mooi met die grote overwinningen tegen Frankrijk en Italië!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.