PRAAT MEE: wat vind jij van het nieuwe NL Elftal-shirt?

Gisteravond speelde het Nederlands Elftal voor het eerst in de nieuwe uitshirts, waarin ook komende zomer tijdens het EK in Rusland/Oekraine zal worden gespeeld. Voor wie niet heeft gekeken: de shirts zijn zwart met oranje accenten. Er is veel negatief commentaar op de shirts, maar ik vind ze eerlijk gezegd wel strak. Wat vind jij van het uittenue? Je kunt stemmen bij de poll, rechts onder op deze pagina.

6 reacties op “PRAAT MEE: wat vind jij van het nieuwe NL Elftal-shirt?

 1. Jaap van den Bold

  Ik moet eraan wennen, laten we het daar op houden!!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Michael

  Wat een onzin allemaal over die shirt als het geen oranje baan had op de logo dan was het weer een prachtige shirt. En als ze de EK winnen wat niet zal gebeuren dan koopt iedereen dat shirt.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Peter

  Super mooi shirt, alleen is het niet wat te warm dat zwarte?

    /   Beantwoorden  / 
 4. Meersche Helden

  Nou, na een stoned-kijkende hippie verkleed als indiaan op het songfestival gaan we nu voor heel europa af verkleed als een zak aarde. Persoonlijk vind ik het deprimerend en saai, zeker omdat het helemaal kaal is. Zet er eens een dure sponsor op of een mooi patroontje erin. Hoorde dat het gemaakt is van gerecycled plastic, lege flessen dus, who cares? Maak dan gewoon iets met rood-wit-blauw, dat het nog te koppelen is aan Nederland, dit doet me denken aan het Duitse shirt van 2010.

    /   Beantwoorden  / 
 5. n

  Zwart shirt , lijkt nergens op ze laten de supporters mooi in de zeik staan en heel nederland erbij .Het is allemaal oranje wat je ziet , Nee het elftal krijgt zwarte shirts, waar lijkt dit op dit is het nederlandse elftal niet.Oranje is van heel de wereld herkenbaar als het Nederlandse voetbal .Welke mafkoppen hebben zo iets bedacht ,.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Dinkeltukker

  Het is de tijd waarin we leven. Het moet om de haverklap weer anders en men denkt dan dat het ook gelijk beter is, maar in het geval van die verschrikkelijke shirts slaan ze de spijker volledig mis. Zoals Cruijff al zei; welke tegenstander speelt in oranjeshirts waardoor je genoodzaakt bent in een andere kleur te gaan spelen? Zelfs clubs die uit-spelen trekken al automatisch hun uit-tenue aan terwijl dit in 9 vd 10 gevallen helemaal niet hoeft. Belachelijk, maar het is de commercie, want anders worden die uit-tenue’s niet meer verkocht. Als Twente thuis tegen Ajax speelt kan Ajax toch gewoon in haar eigen tenue spelen ipv die afgrijzelijke lichtgroene homobroekjes? Waarom het Nederlands elftal niet geheel in het wit als de kleuren met de tegenstander verwarring oplevert?! Elke speler wil graag in smetteloss wit voetballen, dat geeft uitstraling. Niet dat doodgraverstenue wat ze nu moeten aantrekken. Trekt ook nog eens warmte aan….lekker. En dan die belachelijke rugnummers, het lijken wel winkelhaken. Op de oranjetenue’s kun je ze al helemaal niet meer zien, omdat 1 of andere simpele ziel goudkleurige letters wel mooi vond. En de KNVB accepteert dat allemaal maar. Tis niet te geloven.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.