Godzijdank… alleen huldiging Oranje bij EK-winst

Nog een paar uurtjes, dan start het EK. Nederland hoort bij de favorieten om het Europees Kampioenschap. En… alleen die eindzege is genoeg om na het EK gehuldigd te worden in Nederland. PRIMA!Twee jaar geleden haalde Oranje de finale van het WK in Zuid-Afrika. Deze ging met 0-1 verloren tegen Spanje, maar ondanks de tweede plaats werdt Oranje bij terugkomst in Nederland gehuldigd in Amsterdam. Zo’n zelfde scenario zit er nu niet in. De gemeente Amsterdam heeft volgens Voetbal International bevestigd dat er alleen na het behalen van de EK-titel gehuldigd zal worden in de Nederlandse hoofdstad. Gelukkig… Ik was blij dat ik op de dag van die huldiging in het buitenland zat. Van mij had het niet gehoeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.