Norse Van Hanegem snapt het niet…

Van Hanegem snapt het niet meer. In zijn column in het AD reageert hij zoals altijd nors (da’s zijn taak) op vermeende fouten van anderen. Vandaag slaat hij de plank mis. Het is een prima zet van Marco van Basten om Mark van Bommel uit de selectie te zetten. Nederland heeft genoeg van vedetteneigingen, van welke speler, hoe populair of hoe nuttig dan ook. Mark van Bommel hield zich niet aan afspraken. Dacht dat hij groter was dan het elftal. Vervolgens stelde hij zich oncollegiaal op naar zijn teamgenoten door kwaad weg te lopen na zijn wissel. Misschien dat zoiets tijdens het warrige regime van Advocaat/De Kromme werd getolereerd, bij San Marco doe je mee of rot je op. En zo hoort het ook.

Wat schreef (de ghostwriter van) Willem van Hanegem ondermeer: "Het ligt er dik bovenop dat de technische staf van Oranje Van Bommel niet zo ziet zitten. Het is iets wat al een hele tijd speelt en wat steeds terugkomt. Raar is dat. Zoals ik ook het moment van die wissel raar vond. Dat doe je niet met de aanvoerder van PSV en tevens een geroutineerde international. Ik vond het een beetje vernederend voor Van Bommel."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.