Poll-resultaten: ‘Mathijsen moet uit de basis’


Het oordeel was aan u, trouwe (of nieuwe) Voetbal.blog.nl-bezoeker. En ik zal u eens wat zeggen, u heeft uw oordeel massaal geuit ook! Maar tot een zeer eenduidige uitslag kwam het niet. Desondanks vond nog 27% dat Joris Mathijsen morgen uit de basis gelaten moet worden door San Marco. Logischerwijs zou Boulahrouz z’n vervanger zijn. Opmerkelijk: 22% wil dat Sneijder vervangen wordt! Da’s een duidelijk roep om de creativiteit van Raffie. Maar ook Ruud krijgt opvallend veel stemmen (19%), evenals Heitinga (17%). Robin moet blijven, hij krijgt maar 3% van de stemmen. Klik op Lees Verder voor de hele uitslag. Foto KNVB.nl

Ruud van Nistelrooij

19%
Robin van Persie

3%
Johnny Heitinga

17%
Joris Mathijsen

27%
Wesley Sneijder

22%
Mark van Bommel

8%

 1. Joris Mathijsen 107 stemmen
 2. Wesley Sneijder 85
 3. Ruud van Nistelrooij 75

 4. Johnny Heitinga 68
 5. Mark van Bommel 34
 6. Robin van Persie 12

Eén reactie op “Poll-resultaten: ‘Mathijsen moet uit de basis’

 1. oranjebal

  Even een reactie op de poll van Mathijsen.
  Een Boulahrouz in de selektie is een foute keuze. Mathijsen kan beter op de bal tackelen en loopt zo minder kans op een gele of nog erger rode kaart. De steekbal van Mathijsen tegen Australie zijn we allemaal wel heel snel vergeten, deze bal werd doorgekopt door Ooijer waaruit het doelpunt ontstond. Een fout van Ooijer bezorgde Australie een gelijkspel. Vertel mij wanneer Mathijsen een fout gemaakte tegen Servie.Mathijsen is een complete verdediger en vormt met Ooijer een goed koppel.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.