Van Basten stopt ermee na het EK 2008

Het EK van volgend jaar wordt het laatste kunstje van Marco van Basten met het Nederlands Elftal. Na het toernooi in Oostenrijk/Zwitserland kapt Van Basten ermee. Zou íe afscheid nemen met een prijs? Tsja… als je de poule-indeling ziet, dan wordt het al erg lastig de tweede ronde te bereiken als je het mij vraagt, maar Van Basten heeft nog steeds geloof in zijn selectie. Niet voor niets heeft hij de laatste tijd

(ondanks enkele tegevallende wedstrijden) regelmatig gezegd dat Oranje Europees Kampioen kan worden.

'Als EURO 2008 is afgelopen, hebben we vier jaar het Nederlands elftal met veel plezier geleid', aldus Van Basten. 'Na de eindronde van het WK 2006 zien we in het komende Europees kampioenschap een nieuwe grote uitdaging. Na vier jaar wordt het tijd voor een nieuwe omgeving.' Van Basten spreekt tegen dat zich al een nieuwe uitdaging heeft aangediend. 'Hoewel John en ik allebei absoluut geen idee hebben wat de toekomst ons brengt, vonden we het onze plicht om de KNVB, die voor ons een goede werkgever is, tijdig te informeren.'

Nou Marco, je weet wat je te doen staat… (het is volgend jaar trouwens precies 20 jaar geleden, dat je die beker omhoog hebt gehouden)

2 reacties op “Van Basten stopt ermee na het EK 2008

  1. ek

    daarom 20 jaar geleden en nu winnen we het ek 2008!

      /   Beantwoorden  / 
  2. edraket

    Met een pannekoek hahaha ga maar weer GOLVEN MET BITTERBALLEN

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.