Oranje: Schaars heeft geen schaarse momenten

Kijk dan toch eens Van Basten, hoe zo’n Heitinga worstelt op de backplek, en hoe Landzaat gewoon z’n ouwe niveau niet haalt!

Dat is er uit. Iedereen ziet dat toch? Jij en ik toch ook? Mooi dat die Stijn Schaars erin kwam. Heerlijk ventje, heerlijke voetballer. Echt een voetballer ook. Bal krijgen, meteen kijken, pass geven, doorlopen. Oranje kon direct tandje hoger schakelen, iets waar Sneijder net te licht voor is. Ja, die Schaars, dat wordt een hele goeie voor Oranje. Op het EK is hij (nog) geen…

aanvoerder, denk ik, maar dan ook alleen maar omdat Van der Sar nog tot 2008 erbij wil blijven. En da’s maar goed ook.

Maar daarna is Schaars toch echt wel de beoogde leider, als was het slechts om leading by example.

Enfin, hebben PSV, Feyenoord en Ajax al die tijd zitten tukken op de scoutingafdeling? Demy de Zeeuw, Simon Cziommer en Stijn Schaars, mijn god wat had de traditionele top drie die spelers goed kunnen gebruiken! Foto KNVB.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.