Van Bommel heeft genoeg van wispelturige Van Basten; bedankt voor Oranje-eer

Hij zet er een punt achter, en gelijk heeft-ie! Mark van Bommel heeft tegen bondscoach Marco van Basten gezegd dat hij de uitnodiging voor Oranje mag stoppen op een plek waar de zon niet schijnt. ‘Wij hebben kennis genomen van Van Bommels besluit en moeten dit respecteren’, laat Van Basten weten via de KNVB. Tja, respecteren. Als hij nou spelers respect zou tonen. Nee hoor. Hij schoffeert ze. Beledigt ze. Zet ze publiekelijk voor schut. Zo winnen we nooit wat. Van Basten: ik heb het met je gehad! Stap op! Ook hoe dit weer klinkt, over Van Nistelrooij schrijft de…

bond dat er na een telefoongesprek is gebleken dat er onvoldoende wederzijds vertrouwen is tussen Ruud en Marco.

Verdomme, beseffen ze daar in Zeist wel dat Van the Man vroeger San Marco als poster aan de muur had hangen! Hij was potdomme zijn jeugdidool. Nou, die is ook flink van zijn sokkel gelazerd, me dunkt. Foto FCBayern.de

9 reacties op “Van Bommel heeft genoeg van wispelturige Van Basten; bedankt voor Oranje-eer

 1. PSVrules

  Eindelijk begint het, dit is het begin van het Einde, nu maar hopen dat ze zaterdag verliezen in Bulgarijen (want groepswinnaar worden ze toch wel) Van Basten moet dan hopelijk plaats maken voor Co. Laat Co het proberen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. P

  Co, met Ruud en Mark erbij…

    /   Beantwoorden  / 
 3. Erwin Janssen

  Dit heeft Van Basten over zichzelf afgeroepen. Geheel terecht dat deze twee wereldtoppers geen zin meer hebben in onze bondscoach.

    /   Beantwoorden  / 
 4. milo

  van Basten tot ziens!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 5. Marco van Basten

  Ik begrijp jullie woede mensen, maar ik heb de leiding en ik ben verdomme ajaxcied! Wat van Bommel? Gewoon sneijder en vd vaart! V nistelrooij? Huntelaar is beter. Ik maak Nederland Europees kampioen, net zoals k als speler al eerder deed.

    /   Beantwoorden  / 
 6. PSVrules

  Nou Marco, ten eerste werd jij mijn inziens niet alleen EUROPEES KAMPIOEN maar was dat een hele selectie inclusief technische staf. ten tweede Nederland wordt geen Europees kampioen, ten derde deze top arogante uitspraken bevestigen weer mijn gedachte, die overigens veel, heel veel mensen met mij delen.

    /   Beantwoorden  / 
 7. burry

  in een normale situatie zou het een eer moeten zijn om voor je land te spelen, het ziet er naar uit dat hier onder marco een eind aan is gekomen in NL, iedereen die al een beetje een bal kan raken maakt kans bij hem, en de wereldtoppers die NL heeft ziet hij niet

    /   Beantwoorden  / 
 8. Marco van Basten

  Nou psv rules, Psv rulet helemaal niet! Ajax rulez! Laat dat duidelijk zijn. En maakte de hele selectie een wereldgoal in de finale, of was ik dat? Kan me niet schelen wat jij en heel veel anderen denken. Ik ben Marco, ik ben na Cruijf de beste ned voetballer allertijden, en ik heb het voor het zeggen. Ik haat psv, dus ook v.bommel en Ruud. En tegen de tijd dat k mijn functie neerleg zijn die 2 al bejaard. Ik ben Marco. Ik ben de baas.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Arno

  Met Co als bondscoach, speelt van bommel ook niet hoor. Bovendien speelt van bommel niet erg goed in het door Co ( en Marco ) aangehangen 4-3-3. En dat zelfde geld voor Ruud.
  Zij zijn beide gebaad bij een 4-4-2.En dan vallen er wel wereldtoppers ( in wording) af.

  Marco kiest voor de klasse ( in zijn ogen ) van robben, van persie, vd vaart en sneijder.
  De rest moet dienen. En daar zit het em in.

  Als dienende spelers de leiding willen botst het. Al onze “wereldtoppers” hebben een dienende rol bij hun clubs.

  Bovendien zijn het geen wereldtoppers maar gewoon goede voetballers, niet meer en niet minder.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.