Sjaak ‘altijd de goedkoopste speler’ Polak kan wel huilen

Wie denkt dat alle oud-voetballers tot in lengte van dagen een lui leventje kunnen leiden heeft het mis. Sjaak Polak bijvoorbeeld heeft zichzelf niet financieel onafhankelijk gespeeld en heeft onlangs zelfs een uitkering moeten aanvragen om zijn rekeningen te kunnen betalen, zo heeft de oud-speler van onder andere ADO Den Haag, Sparta en FC Twente naar buiten gebracht. “In de wachtkamer zei iemand tegen mij: ‘Jij bent toch Sjaak Polak? Jij hoeft hier toch helemaal niet te zitten?’ Ik zeg: ‘U ook een goedemorgen’. Ik moest bijna huilen, zo klein voelde ik me”, liet de 38-jarige Polak weten aan het Nederlands Dagblad.

“Mensen denken dat je als ex-voetballer miljonair bent, maar ik ben juist altijd de goedkoopste speler van de selectie geweest. Als ik wat beter had onderhandeld, had ik nu rustig op een stoeltje kunnen gaan zitten wachten of er iets leuks voorbij zou komen. Dat is niet het geval”, aldus Polak, die in zijn tijd als speler soms opviel door hilarische uitspraken tijdens interviews.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.