PSV kan wel met Sneijder en Raffie

Ismael Aissati Foto PSV.nlIk kon een kleine triomfantelijke glimlach gisteravond niet onderdrukken. Met een paar teamgenoten (PSV’ers, Ajacieden en onbeslisten) PSV zien winnen van Milan. Indrukwekkend, zeker de prestaties van Aissati en Afellay. Ik had serieus tranen in m’n ogen van vertedering bij dat schattige interview na afloop met hen (ik huil ook bij Oprah). Maar de glimlach van triomf was voor het idee dat als een team in balans is, het niet uitmaakt welke spelers er op het veld rondlopen. Als Ajax een Cocu en een Simons had, met daarachter een Alex en Ooijer, dan hadden Sneijder en Raffie best samen op een middenveld kunnen spelen. Net als PSV dat ook kon met Afellay en Aissati. Ik hoop maar dat Ronald Koeman het duel ook heeft gezien… Foto PSV.nl

PSV-coach Guus Hiddink was volgens de homepage van PSV al een paar dagen geleden al van plan met Aissati te starten. ‘En daarbij had ik geen ‘kromme tenengevoel’. Hij heeft zich bij ons uitstekend gemanifesteerd. Al vanaf de voorbereiding heeft hij leren werken op tempo, waarbij hij zich nooit heeft laten wegzetten. In invalbeurten heeft hij zich bewezen en dan gaan we maar gelijk door, het diepe in. Ik heb geen schroom om dat te doen, dit is een hele mooie ontwikkeling voor een jongen die net drie maanden zeventien is. Hij kan ook zeer goed een ander laten voetballen’, zei Hiddink.

9 reacties op “PSV kan wel met Sneijder en Raffie

  1. Patrick

    Nou moeten we niet meteen hard van stapel lopen he. Na 1 goede wedstrijd. De volgende kan wel heel erg gaan tegenvallen. Eventjes geduld nog met die lofuitingen. groot talent maar eerst even wat meer zien van dat ventje. Maar ach das typisch enderlands he. Hype Hype Hype

      /   Beantwoorden  / 
  2. Sjoerd

    Hallo Patrick,

    het is wel zo dat: 1. Affelay in San Siro ook goed speelde, 2. Aisati 90 minuten lang niet te licht bevonden werd, integendeel.

    En dat PSV degelijk verdedigt en het middenveld er al weer staat, daar is weinig aan gehypet. De belangrijkste stelling is dat Sneijder en vdVaart dan wellicht wel gewoon goed samen hadden kunnen spelen, wat ik ook denk.

    Maar jij mag van mij sceptisch en cynisch en zo zijn. Genoeg mensen die dat typisch Nederlands vinden.

    —-
    Hypen is goed!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Kleine remco

    Ben over het algemeen tegen hypen maar als Aisati en afellay een hype zijn doe ik daar graag aan mee. Zoals Remco ook al zei was vooral het interview naderhand geweldig.

      /   Beantwoorden  / 
  4. diLeo

    Dom geouwehoer om met “als-als” voetbal cultuur en persoonlijkheden met elkaar te vergelijken.
    Desalniettemin is het toch voor elke voetballiefhebber mooi om te zien hoe die jonge gasten zich zo goed staande weten te houden in zo’n CL-wedstrijd! Dat ze goed gecoacht worden is de verdienste van Hiddink en Cocu. Mooi gebaar van de ouwe rot na afloop!

      /   Beantwoorden  / 
  5. Djek van Gelder

    Zielig gedoe over die Falaffel Shaslik. Welke goede wedstrijd hebben ze dan gespeeld? Milan heeft een van de slechtste wedstrijden ooit gespeeld. Zoals gewoonlijk komt PSV er met mazzel doorheen, omdat spelen tegen PSV ‘geen affiche is’ in het buitenland. Het spreekt niet aan. Tegen Ajax en Feyenoord trekt iedere club alles uit de kast. En Als twee jonge jongens van Ajax in de media komen is het meteen arrogant, maar als die lulletjes (want dat zijn het, ze kijken niet eens in de camera of ze kijken niet eens de persoon aan die tegen ze praat, ze kijken op de grond…)van PSV iets mouwen, is het meteen weer leuk, schattig. Rot nou toch op…

      /   Beantwoorden  / 
  6. Ambho

    Volgens mij heb jij van Gelder (zeker familie van) het vorig seizoen zitten slapen en teveel wedstrijden van de twee prutselftallen uit het westen des lands gezien. Inderdaad het kroegelftal FC Thun heeft alles uit de kast getrokken, maar echte Europese topteams lachen Ajax en Feyenoord gewoon uit.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Kleine remco

    En in Milaan is er wel degelijk heeel veel respect voor PSV. En het is wel heel erg toevallig dat topteams altijd een offday hebben tegen PSV. Misschien is dat wel een kwaliteit van PSV.

      /   Beantwoorden  / 
  8. Ivo van den Hurk

    He Van Gelder, durf je echte naam niet te geven lafaard, je moet je kapot schamen voor de onzin die jij uitkraamt!
    PSV geeft al 3 jaar, ook internationaal, de Nederlandse toon aan en dat is misschien voor jou moeilijk te verkroppen, maar wel de realiteit. Wen er maar aan en prijs jezelf gelukkig dat Ajax in zo’n zwakke pool uitkomt… dat is goed voor het Nederlandse quocient, maar wel PUUR GELUK!
    PSV SUCCES verder en koester die 2 briljanten (in plaats van ze over het paard te tillen zoals elders gebeurt…).

      /   Beantwoorden  / 
  9. PSVrules

    Ach ja het zijn geen Maduro’s met Babelachtige schoten. haha He van Gelder. De frustratie druipt er werderom vanaf, haha. Accepteer gewoon dat PSV op dit moment beter is. Rolt er met geluk doorheen. Nou in een poule met Milan Schalke en Fenerbahce en dan met 7 punten bovenaan dan kun je volgends mij niet spreken van geluk maar van goede voetbalresultaten, ongeacht hoe die gehaald zijn. Maar je hebt gelijk PSV heeft geluk en ajax tegen die veredelde amateurclubjes zoals Praag en Thun wordt natuurlijk genaaid. Ja jij bent echt realistisch van gelder.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.