Hoe het zit bij PSV, de scenarios’s op een rij

  1. Als PSV wint dan zijn de Eindhovenaren door.
  2. Als PSV gelijk speelt, moet AC Milan winnen van Fenerbahçe. Het maakt dan niet uit wie er wint in het laatste duel tussen Milan en Schalke. Milan heeft als het verliest namelijk een slechter onderling resultaat tegen de Eindhovenaren (hoe is ‘t mogelijk!).
  3. Als PSV gelijk speelt en Milan speelt ook gelijk, dan moet PSV minimaal een punt halen tegen de Turken. Als Fenerbahçe dan het laatste duel toch zou winnen, dan moeten Schalke en Milan gelijkspelen, anders is PSV uitgeschakeld omdat het een slechter onderling resultaat heeft met Fenerbahçe.
  4. Als PSV gelijk speelt en Fenerbahçe wint van Milan, dan moet PSV thuis tegen Fenerbahçe minimaal gelijkspelen. Bij een verlies tegen de Turken moeten Schalke en Milan gelijkspelen of Milan moet winnen.
  5. Als PSV verliest en Milan wint, dan moet PSV winnen van Fenerbahçe.
  6. Als PSV verliest en Milan verliest, dan zijn er zoveel opties dat mijn hoofd ervan duizelt. Zou Milan de laatste wedstrijd winnen en PSV gelijkspelen, dan eindigt de poule E met vier teams met 8 punten en dan is het onderling resultaat te ingewikkeld voor woorden. PSV staat dan boven Milan, onder Fenerbahçe en is afhankelijk van het hoeveel het van Schalke verloor. Meer dan 1-0 verliezen mag niet, 2-1 weer wel dacht ik want dan heb je een uitgoal mee. Bij 1-0 verlies van Schalke telt weer mee wat het doelsaldo is van beide clubs, meen ik. Pfff nu ga ik even een tukkie doen.

Conclusie: ik ben vanavond voor AC Milan!! O en als ik een misser heb gemaakt, sorry ik ben niet goed in rekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.